Moderný montovaný drevodom s bielou omietkovou fasádou, veľkými oknami s antracitovými exteriérovými žalúziami, parciálnym dreveným obkladom a veľkým trávnatým pozemkom počas slnečného dňa.

Navrhujeme a realizujeme drevené montované domy šetrné k zdraviu, prírode aj energiám. 

Spájame architektonický cit, stavebnú odbornosť a majstrovské remeselné zručnosti, s dôrazom na drevo a jeho nekonečné možnosti. Do každého domu prinášame lásku k detailom a zodpovedný prístup. Naša vášeň sa prejavuje v tvorbe unikátnych a kvalitných drevodomov, ktoré sú ekologicky a energeticky efektívne a zároveň šetrné k zdraviu a prírode. Každý projekt je individuálne prispôsobený potrebám klienta, s dôrazom na funkčnosť a estetiku. Používaním moderných technológií a ekologických materiálov zabezpečujeme nielen dlhodobú udržateľnosť, ale aj výrazné finančné úspory prevádzkových nákladov. Prírodné domy predstavujú investíciu do zdravia, prírody a ekonomickej efektivity.

Poskytujeme komplexné služby od štúdie a vizualizácie cez projektovú dokumentáciu, vybavenie stavebného povolenia až po realizáciu. Zabezpečíme hladký proces a nekompromisnú kvalitu s dôrazom na tradície a remeslo.

Čo o nás hovoria naši spokojní zákazníci

  • Perfektný dom od perfektnej firmy

    "Spoločnosť Prirodny Dom nám odporučil priateľ. Zaujalo nás, že p. Mráz s partiou dokázali odkomunikovať a postaviť dom na diaľku, zatiaľ čo náš priateľ bol v Kanade. Našli sme spoľahlivého partnera na výstavbu domu na Slovensku. Už na prvom stretnutí s p. Mrázom sme ocenili kvalitu ich práce, zmysel pre detail a skvelý prístup k našim požiadavkám. Po vzájomnej dohode sme im zverili stavbu nášho domu a výsledok prekonal naše očakávania. Práce prebiehali podľa dohody, s pravidelnými aktualizáciami a foto dokumentáciou. Dom je kompletný a spĺňa všetky naše požiadavky. Spoluprácu s Prirodným Domom vrelo odporúčame! "

    Igor Kyta

    Majiteľ nehnuteľnosti
  • Skvelá práca a zmysel pre detail

    "Vo firme PrírodnýDom pracujú ľudia, ktorí majú radi svoju prácu. Pod vedením majiteľa, p.Mráza celý tím funguje výborne. Komunikácia je promptná, riešenie problémov vznikajúcich pri stavbe je efektívne, zmeny v projekte počas stavby vedia rýchlo zakomponovať do prebiehajúcich prác. Rozpočet sa napriek šialenej dobe 2021(covid + inflácia) udržal na uzde. Projekt zrealizovali za 5 mesiacov (jeseň – jar) napriek zimnému počasiu a zlému prístupu k pozemku. Cit pre detail, s akým pracujú, sa dnes v stavebníctve vyskytuje zriedkavo. Sme veľmi spokojní s výsledkom, našu chatu si naplno užívame."

    Rastislav Slávik

    Majiteľ nehnuteľnosti
  • Celý proces bol bezproblémový

    "So spoločnosťou Prírodný dom, s.r.o som veľmi spokojná. Ich špecialisti sa postarali o dodanie a montáž prírodného domu, ako aj subdodávky a montáže. Celý proces bol bezproblémový. Ich pozornosť k detailom a remeselné spracovanie ma v dobrom prekvapili. Môj vysnívaný dom postavili podľa časového plánu a v súlade s rozpočtom. Komunikácia bola výborná, p. Mráz bol vždy ochotný sa prispôsobiť mojim potrebám, a zároveň do projektu priniesol niekoľko inovatívnych nápadov. Spoločnosť Prírodný dom odporúčam každému, kto hľadá kvalitné remeselné spracovanie, výnimočné služby a dom, ktorý odráža jedinečný štýl a osobnosť."

    Silvia Majerhofferová

    Majiteľ nehnuteľnosti
  • Serióznosť, kvalita, dodržanie termínov a rozpočtu

    "Serioznost, kvalita, dodrzanie terminov a rozpoctu su moje pozitivne skusenosti s realizaciou rodinneho domu a zahradnej chatky od spolocnosti Prirodny dom. Zvlast ocenujem osobny pristup a ochotu pana Mraza pri rieseni detailov a trpezlivost pri ich vysvetlovani mne ako laikovi. Velmi si cenim ochotu poskytnut rady pri rieseni mojich dotazov este niekolko dlhych mesiacov po skonceni vystavby RD. Spolocnosti Prirodny dom a panovi Mrazovi osobne prajem este vela takych spokojnych zakaznikov ako som bol ja, pripadnym zaujemcom o vystavbu RD spolocnost urcite odporucam."

    Jozef Bundala

    Majiteľ nehnuteľnosti
Otvoriť chat
1
Poradíme vám?
Vítame vás na Prirodnydom.sk...
Dobrý deň,
ďakujeme vám za návštevu nášho webu.

Sme radi, že uvažujete nad výberom dreveného montovaného domu pre svoje bývanie. Drevený montovaný dom je šetrný nielen k prírode a zdraviu, ale aj k financiám.

Ak budete mať akúkoľvek otázku, neváhajte nám napísať.
Sme tu pre vás!